Smartphone i Tablet Servis

Povjerite svoj Smartphone i Tablet u profesionalne ruke.

Zamjena ekrana / zaštitnih stakla
Današnji telefonu najčešće stradaju od puknuća zaštitnog stakla ili ekrana. Kod nas možete popraviti slupani ekran. Nudimo zamjene kompletnih ekrana te na nekim modelima Smartphona zamjenu samog stakla. Više o zamjeni stakla možete pročitati klikom na link. Za većinu modela možemo ponuditi ugradnju originalnih stakla ili komplet ekrana.


Spašavanje uređaja iz vode.
Ukoliko Vam se dogodila nezgoda da je uređaj završio pod vodom te prestao funkcionirati postoji mogućnost da se vrati u prvobitno stanje. Kod nas možete pronaći uslugu spašavanja uređaja iz vode. U nekim slučajevima šteta se da sanirati bez potrebe za mijenjanjem vitalnih dijelova (LCD-a, kamera, itd.). Kako pravovremeno reagirati ukoliko je uređaj došao u doticaj sa vodoim, pročitajte na sljedećem linku.


Zamjena USB / Lightning konektora punjenja.
Današnjim Smartphone i Tablet uređaji imaju dosta kratku autonomiju trajanja baterije stoga ih je potrebno gotovo svakodnevno puniti. Micro USB i Lightning su najčešće korišteni standardi za konektore punjenja. Zbog svoje veličine i kompleksnosti tijekom svakodnevnog korištenja skloni su oštećenjima zbog koji prestaju puniti ili počinju prekidati punjenje ili prijenos podataka.


Softwerski kvarovi
Smarpthone i Tablet uređaji su mala računala sa bezbroj mogućnosti. Neki korisnici žele iskoristiti puni potencijal svojih uređaja pa se upuštaju u razne pothvate. Većinom sve prođe dobro ali nekad se stvari znaju zakomplicirati. Najčešće dolazi do tzv. SoftBrick-a ili HardBrick-a. S lakoćom otklanjamo gotovo sve vrste Softwerskih kvarova.

Imate neko pitanje o popravku Smartphona ili Tableta, kontaktirajte nas!

5 + 6 =